OM OSS

. | 2012-03-31 | 11:28:54 Kommentera här! » 0 st

Hej, vi är 6 personer som är ganska damp, nu beskriver vi oss.

Rasmus: Jag bor i Kiruna, och går i en klass som heter 8h. Jag älskar kebab, och musik. Jag har en tjej, så ja. Musik, mat och internet är mitt liv. Jag älskar Justin Bieber, One Direction, The Wanted och Cher Lloyd. Ja, det var väl allt? Hejdå! (KEBAB ÄR BÄST)

Bea: Lol hej alla korvar, jag heter Bea och bor i Kiruna och går i en klass som heter 8h. Jag är ganska knäpp, och älskar musik. Jag lyssnar på Justin Bieber och Cher Lloyd, dom är bäst i hela världen ok.

Sam: Jag bor i Kiruna, och jag är ganska damp, kan man väl säga. Jag går i klass 8h, och den kanske inte är den bästa, men mina bästavänner här över går ju i den, så den är ganska funny. Och damp. Who cares. Justin Bieber och One Direction är det bästa jag vet. Och mat.

Ida-Lina: Jag bor i en ful stad som heter Nyköping, alla är fula här! Jag är ful och knäpp och äääälskar kebab och jag äter typ hela tiden! Och så lyssnar jag på Justin Bieber, One Direction, Cher Lloyd typ hela tiden! Jag är gravid kanske så ja.

Ellinor: Hej alla, jag bor i en korvstad som heter Nyköping där alla är fula och tjocka och inte har någon humor typ förutom jag och mina bästavänner. Ja, jag älskar mat iallafall. Jag älskar Justin Bieber, One Direction, Cher Lloyd, Youngblood, Ulrik Munther, The Wanted, Danny Saucedo och Eric Saade och jag älskar också Joel Courtney, Ryan Lee, Miley Cyrus, Demi Lovato och Selena Gomez. Jag är ful, ok men ja, kebab är asgott och tacos med. Mums. Skriver fult, men skitsamma.

Freja: Lol hejsan alla snoppar, det är jag som är Freja. Jag är en ful korv, och jag lyssnar på allt nästan, ni kommer se lite olika snoppsaker här från mig, från typ Justin Bieber till Kendall Jenner, men jaaa. Jag bor lite utanför Kiruna, och Rasmus här är min pungiga kusin. Ok mat är mitt liv, och internet. Det här en en ganska snoppig blogg, men den är bäst så släng dig i väggen. Fred ut.


Kommentarer

Namn:
Kom ihåg

E-mejl: (endast för mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se